Малки управленци взеха кметската власт в Симитли

снимки: Община Симитли

Тринадесет млади управляващи заеха местата на кметовете и експертите, а отново дама, както миналата година, седна на кметския стол в Симитли.

По традиция на 1 юни в общинската администрация в Симитли власт имат децата. Кмет стана Илизабет Арнаутска, а градоначалникът Апостол Апостолов символично предаде властта на малките и връчи на Илизабет ключа на общината.

Зам.-кмет по икономиката и стопанската дейност бе Едоардо Бачев, зам.-кмет по социални и хуманитарни дейности – Ани Георгиева, секретар – Милена Миленкова, технически сътрудник секретар – Михаела Николова, директор на дирекция “Местни приходи и общинска собственост” – Вили Айков, началник отдел “Местни приходи” – Габриела Костева, началник отдел “ Подготовка и управление на проекти” – Михаил Христов, директор на дирекция “Финансово-счетоводно обслужване и управление на човешки ресурси” – Станислав Малиновски, началник отдел “ГРАО” – Константина Величкова.

Общинския съвет оглави Надя Ангелова, началник отдел “Екология” – Даяна Узунова, ръководител звено ”ЗСУ” – Силвия Асенова.

Всички те се запознаха с работата на общинския служител и се учиха как се изработват голяма част от документите.

Новите управници веднага с встъпването си в длъжност подписаха спеицална заповед, с която намалиха часовете на своите съученици за Деня на детето и излязоха с предложения, които бяха представени на кмет Арнаутска.

Част от тях са да бъде решен проблемът с бездомните кучета, изграждане на вело скейт парк, който вече е в проект и скоро ще стане факт в Симитли, видеокамери в парковете, за да няма нежелани набези и счупени съоръжения, на чешмичките в парка да тече вода и водна пързалка на плажа.

Детският  парламент заедно с кмета Апостолов откри празненствата по случай 1 юни. Новите служители на общинска администрация раздадоха знаменца с трибагреника на всички деца на площада и в един глас рецитираха стихотворението „Аз съм българче”.

 

снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK