Как българинът решава проблемите: С бой!

Снимка: Infomreja.bg

Множество задържани в различни части на страната след възникнали конфликти

Седем лица са задържани за хулигански действия.

На 30 март около 20 часа на улица в Кърджали възникнал конфликт между 71-годишен и четирима в лек автомобил, от който звучала силна музика. Свадата ескалирала след направена забележка, след което възрастният мъж нанесъл удари на част от компанията и заплашил с пистолет опонентите си. Четиримата, между които две жени, отвърнали с агресия, нанесли удари на мъжа, а единият отнел пистолета му. Пристигналият автопатрул задържал участниците в сбиването. Оръжието е законно притежавано, иззето е и е на съхранение в полицейското управление. 

На 31 март около 17:55 часа в РУ-Червен бряг е получен сигнал от 27-годишен.

Мъжът е обяснил, че на улица в село Ракита е бил нападнат от 52-годишен и 46-годишен. Те са му нанесли побой с ръце и с дървен прът по главата и тялото и са отнели от негово владение мъжки кон. 

На сигнал за масово сбиване на адрес в село Петърница се отзовали около 20:10 часа на 30 март полицаи от РУ Долни Дъбник. Пристигайки те установили, че около 14 часа в хода на тържество е възникнал спор между гости. Конфликтът прераснал във физическа саморазправа и участниците взаимно си причинили различни наранявания. Единият от участниците /23-годишен/ е настанен в болница с опасност за живота. 

Около 7.30 ч. автопатрул на РУ-Първомай бил насочен към село Буково, където местен жител нанесъл побой с твърд предмет над свой по-възрастен съсед. След медицински преглед пострадалият е освободен за домашно лечение. Същия ден в РУ-Труд постъпила информация от пловдивска болница, където помощ потърсил мъж от Съединение с порезна рана на едната ръка. При последвалите полицейски действия е изяснено, че нараняването получил при физическа саморазправа с негов родственик. 

Служители на РУ Монтана са разкрили извършител, причинил телесна повреда на монтански жител при сбиване в село Горно Церовене. В центъра на селото възникнал скандал, прераснал в побой, между няколко жители, при което 22-годишен монтанчанин бил ударен по главата с твърд предмет. Пострадалият бил приет в МБАЛ Монтана с черепно-мозъчна травма, като изпаднал в безсъзнание. В хода на работата той дошъл в съзнание и дал сведения по случая. Към момента няма опасност за живота му.

Полицаи са установили четирима жители на село Громшин, нанесли побой и причинили телесна повреда на свой съселянин. В частен имот в селото бил нанесен побой на 26-годишен местен жител. По данни на пострадалия, извършителите били четирима негови съселяни. Вследствие на побоя пострадалият бил настанен за лечение в МБАЛ Монтана, с данни за комоцио, без опасност за живота. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//