Уволниха директорката на „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев

Недялка Цветкова, снимка: infomreja.bg

Директорката на “Социално подпомагане “ в Гоце Делчев Недялка Цветкова е уволнена днес, научи ИНФОМРЕЖА. Заповедта й е връчена официално от представители на социалното министерство. Засега причините не са известни, но се знае, че това е втората заповед, която й се връчва.

С помощта на влиятелни хора, преди повече от 6 месеца, Цветкова е избегнала тогавашното си уволнение, коментират запознати. Сега, въпреки многомесечните отсъствия по болест, хората на министър Тотю Младенов са успели да й връчат заповедта.

Недялка Цветкова е назначена за директор на “Социално подпомагане “ в Гоце Делчев преди повече от 15 години, по времето на СДС с протекциите на местната синя структура.

Въпреки смяната на няколко правителства, тя успяваше да запази поста си. Освободеното място ще бъде обявено на конкурс, а дотогава ще бъде назначен временно изпълняващ длъжността.  
 

КОМЕНТАРИ

****15:33 - 27.07.2012
При опита дя я уволнят преди две години, Цветкова подкупи част от управ. съвет на ГЕРБ, ПРОВОКИРА свалянето от поста на лидера им Плевнелиев, сега като видя че не може отново да се възкачи на трона си е хвърлила око на Андонов и пробва пак да мине по отъпканият път. Дано на всички стана ясно, че си мат работа не с човек, а с ДЯВОЛ !
ВЪЗМУНЕН15:23 - 27.07.2012
БОЖЕ ОПАЗИ !!! Н. Цветкова е обявена от в-к Топ Преса за \"съвестна\", \"допитали се до хора ползвали се от помощи от въпросната госпожа\" ??? КОИ СА ТЕЗИ ХОРА ДА ИЗЛЕЗНАТ С ИМЕНАТА СИ ?? Питайте пазачите на \"Забурдата \" С КАКВИ ДЖИПОВЕ И ТОВАРНИ КОЛИ СА ИДВАЛИ ВЪПРОСНИТЕ ХОРА! КЪДЕ Е ПРАВОСЪДИЕТО, ОТДАВНА ТЕЗИ ХОРА, В ЕДНО С БЛАГОДЕТЕЛКАТА ИМ ТРЯБВАШЕ ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ НА ЗАТВОРА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА И КРАЖБИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ !!!
Недодялка Разцветникова14:49 - 16.04.2012
"Всяко чудо за три дни" Ако не сте чували за българската поговорка!
00722:24 - 06.03.2012
да

FACEBOOK