Автобус с пътници закъса на Железница

снимка: читатели на ИНФОМРЕЖА

Автобус с пътници е закъсал в района на симитлийското село Железница, съобщиха за ИНФОМРЕЖА потърпевши. 52-местният автобус "Чавдар", пътуващ по линията Благоевград - Крупник, е тръгнал в 18 часа тази вечер от автогарата в Благоевград.

Когато натиснал спирачките, за да спре на спирката в село Железница, шофьорът усетил, че има проблем със задните барабани, вероятно от прегряване на спирачките. След като слезли пътници, опитал да потегли отново, но рейсът отказал.

50-ината пътници в автобуса са свалени в Железница. Шофьорът сигнализирал за проблема в автогарата, откъдето изпратили друг рейс, който да транспортира пътниците.

Част от хората, които останали да чакат другия рейс, спрели на автостоп преминаващ училищен микробус, който ги закарал до Симитли. Останалите, които пътували до Крупник, останали на спирката в Железница. 

"Няма нищо тревожно в инцидента, подобни неща се случват. Незабавно е изпратен е друг автобус, който ще извози пътниците", коментира управителят на "Пътнически превози" - Благоевград Петър Демерджиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK