Недялка Цветкова е новият стар директор на „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев

Цветанка Недялкова е новият стар директор на "Социално подпомагане" в Гоце Делчев, снимка: Infomreja.bg, архив

От вчера като директор на „Социално подпомагане" в Гоце Делчев е назначена освободената в началото на декември 2014 година шефка на ведомството Недялка Цветкова.

През 2014 г. Цветкова се върна в отдел „Социално подпомагане“ като временно изпълняващ длъжността директор на мястото на назначената за титуляр Петя Чуркова, която тогава излезе по майчинство.

Причините за рокадите в отдел „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев както тогава, така и сега са политически, коментират запознати, които твърдят, че в момента Чуркова била в отпуск по болест, предусещайки уволнението.

Недялка Цветкова бе освободена от заемания повече от 10 години пост при предишното управление на ГЕРБ по настояване на неврокопския депутат Андонов.

След завръщането на титуляра Чуркова Цветкова бе директор на социалното ведомство в Сандански, а после и в Хаджидимово.

Слуховете, които се носят в Гоце Делчев, са, че назначената от ГЕРБ Петя Чуркова е освободена поради несправяне с работата.

 

КОМЕНТАРИ

11119:40 - 23.02.2017
Пак ли... Освен като ДИРЕКТОРИ, "другарките" Стругова и Цветкова на друга длъжност не могат да бъдат назначавани.
До БСП19:29 - 23.02.2017
С тези вечни кадри няма да спечелите изборите. Цветкова я помним и на събранията на ГЕРБ. Тя върти гъза спрямо интереса.
Санде 2-ри09:33 - 23.02.2017
Тая и Стругова са като 2 капки вода- единствени, незаменими, дебели, обратното на умни...
Гост23:48 - 22.02.2017
Стига сте писали глупости .Тя е изключително почтена и работлива. И инфомрежа поправете си името на снимката -Недялка Цветкова а не обратното.

FACEBOOK

//