Трима пострадаха при тежка катастрофа на Е-79 край Благоевград

снимка:infomreja.bg

Тежка катастрофа затвори главен път Е-79 край Благоевград. Пътният инцидент е станал минути след 14, на метри след полигона в посока Симитли.

Сблъскали са се три автомобила джип "Хонда", "Мерцедес" и "Опел Астра", всички с благоевградска регистрация. По неизяснени засега причини мерцедесът се ударил в дясната странична част на джипа.

При удара джипът е изхвърчал над мантинелата вдясно от пътното платно и е паднал в крайпътно дере. В двете катастрофирали коли се блъснал опелът, който е с най-малко нанесени щети.

Международният път е затворен за движение от 14.30 часа. Автомобилите преминават през обходния път през Долно Церово.

При катастрофата са пострадали трима души - шофьорът на джипа, който бил сам в колата, и двама пътници в мерцедеса - младеж и девойка от Македония. Ранените са транспортирани с две линейки до МБАЛ-Благоевград.

Водачът на джипа е със счупен таз, настанен е в отделението по ортопедия.

Пътуващят в мерцедеса младеж е комоцио, контузно-разкъсна рана на главата и фрактура на подбедрицата. Спътничката му е с комбинирана травма - контузия на белия дроб и корема, както и с фрактура на прешлен. И двамата в момента са в Спешно-приемно отделение на МБАЛ, след преценка на състоянието им ще бъдат настанени в болница или транспортирани до столична клиника.

На местопроизшествието се извършва оглед.

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK