Симона Радева, помогнала на Семерджиев: На мен съвестта ми е чиста!

Снимка: Фейсбук

Радева и Семерджиев са имали отношения

Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!

Това написа в личния си профил във Фейсбук Симона Радева – служител на Първо РУ в София, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие.

Радева и Семерджиев са имали отношения, подчерта вчера на брифинг вътрешният министър в оставка Бойко Рашков, който заяви още, че е започнала проверка на това какви са точно тези контакти между двамата.

Вчера Радева бе разпитана и бе разпредена проверка от Вътрешна сигурност.

В публикацията си в мрежата, Радева допълва:

Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK