Септември с премия за успеха над ЦСКА

снимка: infomreja.bg, архив

Общинските съветници в Симитли гласуваха финансов бонус и поздравителен адрес за футболния клуб, прославил за пореден път Симитли в цяла България. На редовно заседание местните парламентаристи гласуваха единодушно 2 500 лева от общинския бюджет за бонус за ФК „Септември”.

Признанието за септемврийци бе включено като извънредна точка в дневния ред на заседанието на ОбС по предложение на общинския съветник от коалиция „Бъдеще за община Симитли” Иван Велев.

„Целта не е материалният стимул, а жестът и вниманието  към успеха на момчетата от футболния отбор. Нашата община освен за футбол отделя достатъчно средства за спорта като цяло. Ние се радваме, когато младите хора са на стадиона, а не пред компютрите”, коментира председателят на Общинския съвет в Симитли Светла Атанасовска.

Както е известно, тимът от Западната „Б” група стигна до исторически полуфинал на турнира за купата на България, където ще срещне Лудогорец, а преди това на четвъртфинала отстрани с 2:1 единия от грандовете в България - ЦСКА.

Септември нанесе най-срамната загуба в новата история на най-титулувания отбор у нас, а тимът от Симитли се превърна в сензация и не слиза от страниците на спортните медии.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА СИМИТЛИ - ЦСКА ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//