Мистерия със Златния, никой не знае къде е той

снимки :infomreja.bg

Прокуратурата не повдигна обвинение срещу 35-годишния Златко Георгиев-Златния от Благоевград, който бе задържан в петък следобед при зрелищна полицейска операция за изясняване на съпричасност към убийството на шефа на фенклуба на „Пирин Реален” Димитър Сукалински-Банскалията.

„Нямаме подвигнати обвинения към нито едно от задържаните лица”, лаконична бе Весела Стоилова, говорител на Окръжната прокуратура в областния център.

В същото време адвокатката на Златния коментира, че не може да се свърже със своя клиент.  

„24-часовата заповед за задържане на Георгиев изтече в 17 часа. Половин час по-рано отидох в ареста и пуснах писмено искане за среща с моя клиент, но такова ми бе отказано”, заяви Мария Георгиева. Тя допълни, че не знае къде е нейният клиент и никой не й дава информация за това.

Директорът на ОД МВР Георги Костов пък бе категоричен, че Георгиев е освободен веднага след изтичането на полицейската мярка. „Аз не мога да знам защо той не иска да се свърже с адвокатката си”, допълни полицейският началник.

От ареста е освободен и Спас Покровнишки, който също бе задържан заради убийството на Димитър Сукалински-Банскалията. Зад решетките засега остава Христо Христов-Катинарчето и още двама криминално порявени, които са арестувани днес.  

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ АРЕСТА НА ЗЛАТНИЯ

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//