Представиха спектакъла „Носталгия“ пред кюстендилска публика

Снимки: ТФ "Партньори"

Изпълнителите разказаха с музика и танц един вълнуващ любовен сюжет

С много емоции и вълнения, в препълнената зала на Общински театър - Кюстендил, Танцова формация „Партньори“ представи своя театрално-танцов спектакъл „Носталгия“.  

Подготвен в рамките на проект „Ръка за ръка с нашите деца“, с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма „Любителско творчество ‘22", спектакълът докосна публиката и успя да разплаче голяма част от присъстващите любители на фолклора.

Изпълнителите разказаха с музика и танц един вълнуващ любовен сюжет - силна любов, изправена пред трудности и препядствия. Накараха ни да се замислим за трудния избор, който правим – да напуснем род и родина в преследване на голямата мечта или да останем тук и да се борим за истинската любов. Накараха ни да си спомним моменти, каквито всички имаме в своя живот, когато сме се отказали от мечтите си и високата цена, която сме платили за това.

Изпълненията на танцьори от 1 до над 65 години, вълшебните гласове на Елеонора Божанова и Веселина Сиракова, звуците на гайдата в ръцете на Венислав Иванов и тъпана на Светлин Облачки, стилната сценография, подготвена от Евгени Серафимов, костюмите на Катя Хаджийска, невероятния почерк на младия хореограф Тони Кенов и режисьорския подход на Лозен Йорданов – всичко събрано в стилен букет, поднесен с много настроение, актьорска игра и емоция! Това са Партньори,! 

От името на целия екип, искаме да благодарим на нашите изпълнители, на родителите на най-малките „Партньори“, които дебютираха на сцената, на публиката, чиято любов усещахме през цялото време! Благодарим за подкрепата, обявиха от сдружението.

 

КОМЕНТАРИ

FACEBOOK