"Пиринско пиво" подари 160 чифта футболни обувки на отбори от региона

снимки: "Пиринско пиво"

Отборът на Ураган (Михнево) спечели футболния турнир на „Пиринско пиво”, който се състоя в събота на терените на спортен комплекс Арена парк в Благоевград.

На финала възпитаниците на треньора Димитър Новков надделяха над съперниците си от футболен клуб „Церово-2006“ с 3:0 и спечелиха купата на Пиринско.

Играчите от всички отбори получиха общо 160 чифта футболни обувки от компанията, а за първите три отбора в класирането бяха осигурени и по 16 стека „Пиринско пиво”.

Такъв турнир се провежда за първи път, като участието в него е награда за 10-те отбора, които първи напълниха футболните кутии на Пиринско от промо активността „Играй за своя Клуб” с капачки на Пиринско, която се провежда за 6-та поредна година.

Участие в надпреварата взеха 10 отбора от „А” Югозападна футболна група, които бяха избрани измежду 57 тима в рамките на инициативата „Играй за своя клуб”.

Играта дава възможност на отборите и техните феновете да събират промоционални капачки Пиринско в специална кутия, поставена в съответното населено място.

Десетте отбора, които успеят първи да напълнят кутиите, получават наградата – футболни обувки за целия отбор.

Също така, тази година за тях се организира и футболния турнир „Пиринско пиво”, където ще се проведе и награждаването.

Най-бързо с тази задача се справиха почитателите на ЦЕРОВО-2006, Локомотив (Дамяница), Бистрица (Катунци), Изтребител (Ново Делчево), Ураган (Михнево), Спортист (Струма), Граничар (Туховище) и феновете на отборите от Якоруда, Бачево, Краище. „

През 2011 г. в играта на „Пиринско” се включиха 61 отбора, през 2012 г. - 58, а през 2013 г. – отново 57.

 

снимки: "Пиринско пиво"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//