Отново въвеждат временни противоепидемиологични мерки в благоевградския съд

Снимка: Infomreja.bg

Мерки за защита от коронавирусна инфекция

Отново въвеждат временни противоепидемиологични мерки от 25.07. до 22.08. включително в съда в Благоевград.

Всички работещи в Районен съд — Благоевград, трябва да следят за хигиена на работното място и да извършват често проветряване на работните помещения.

Съдебните служители да извършват честа дезинфекция на съдебните зали и общите помещения на Съдебната палата, както и да следят за наличието за дезинфектанти в общите помещения.

Всеки един от работещите в Районен съд - Благоевград, при първи симптоми на заболяване като треска, бърза умора, повишена температура, суха кашлица или друга грипоподобна симптоматика, трябва да уведоми незабавно за това прекия си ръководител и да напусне незабавно работното място с цел предпазване от заразяване на останалите и да потърси лекарска помощ. В този случай отсъствие от работа се извинява само с издаден болничен лист.

Забранява се струпването на едно място на работещите в съда, освен ако естеството на работа не го налага, като контактите между службите да се осъществяват предимно по телефона и вътрешната електронна поща.

При предаване на дела, стриктно да се спазват противоепидемиологичните мерки.

Приканват се страните по делата, пълномощниците и всички граждани да ползват външните гишета обособени в служба “Архив“, „Бюро Съдимост“ и „Регистратура“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK