Натровената с препарат „Каунтер” неврокопчанка излезе от кома

снимка: infomreja.bg, архив

63-годишната Люба Щерева от Гоце Делчев, която миналата бе приета по спешност в отделението по реанимация на МБАЛ "Иван Скендеров" след натравяне със селскостопанска отрова, е излязла от кома. Състоянието й се е подобрило, но ще остане под лекарско наблюдение, съобщиха от здравното заведение. В момента й се правят пълни изследвания за установяване на нанесените поражения на организма й от препарата "Каунтер".

Във вторник Люба Щерева разхождала домашното си куче в центъра на Гоце Делчев. На улица "Тодор Ангелов" четириногото намерило тестена закуска и започнало да яде, стопанката му също опитала от нея. Вследствие на силната отрова, с която била поръсена закуската, домашният любимец на Щерева колабирал, а по-късно починал във ветеринарния кабинет, където бил закаран за преглед. 

Жената пък изпаднала в кома и била транспортирана в болницата в Гоце Делчев.

Къде точно е намерена отровната закуска, кой и защо я е поръсил със силната селскостопанска отрова, има ли извършено умишлено престъпление, или става въпрос за тривиален случай за изребване на бездомни кучета в града, предстои да установят разследващите органи. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//