„Мис Силикон” Катрин Йорданова даде положителна проба за кокаин

Снимка: Официален профил на Катрин Йорданова в Instagram

Очаква се тя да бъде задържана

„Мис Силикон” Катрин Йорданова е дала положителна проба за кокаин при извършен полеви тест за шофиране след употреба на наркотици.

Днес около обяд, на ул. „Атанас Манчев“ екип на отдел „Пътна полиция“ - СДВР спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 23-годишна жена. Направеният в хода на проверката тест на водачката за употреба на наркотични вещества отчел положителна проба за кокаин. 23-годишната е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Автомобилът на Катрин Йорданова е собственост на пловдивската фирма "Аутохаус".

Миналия месец „Мис Силикон“ публикува видео, в което шофира с близо 260 км/ч по АМ "Тракия". На кадрите се виждаше как тя подминава два ограничителни знака за скорост и предупреждения от навигацията, а по-късно полицията се сезира по случая.

По-рано днес тя публикува клип, на който се вижда как шофира с превишена скорост в София. На предното стъкло на автомобила има стикер "Република България - Народно събрание". 

Народното събрание информира, че стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на парламента. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила. Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, пишат в своя позиция от НС.

Чрез пост във Фейсбук за проблема алармира и пътният експерт Диана Русинова:

Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният й клип е от бул. “История славянобългарска” (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60.

За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

А преди три дни Руснова отново написа:

Девойката с маникюра, която летеше с над 250 по АМ Тракия, продължава да си качва най-необезпокоявано клипове в социалните мрежи и продължава да се снима и да шофира. На поредния клип ясно се вижда, че е в населено място и кара не с 50, а със 70-80 км/ч, което е не по-малко опасно. При скорост от 75 км/ч. се изминават 21 м в секунда. Клипът е 25 секунди или в продължение на близо половин километър, това същество не знае какво се случва с автомобила, защото е ангажирана да се снима. За това време много неща могат да се объркат и всичко да завърши фатално. Явно срещу нея и такива като нея държавата е безсилна.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK