„Левицата!“ с положителна предизборна кампания! "За Кюстендил такъв, какъвто може да бъде"

Снимки: Infomreja.bg

Кандидатът за кмет д-р Юрий Хранов с амбиция да изгради модерна АГ клиника в Кюстендил

"За Кюстендил такъв, какъвто може да бъде" - това е мотото на кампанията на Коалиция „Левицата!“ в най-плодородната и красива община, а именно Кюстендил.

„Д-р Юрий Хранов е нашият кандидат за кмет. Той е обичан и уважаван не само като отличен лекар, в чиито ръце са проплакали стотици бебета, но и като много добър и почтен човек. С него общината ще бъде отворена за кюстендилци и никой няма да бъде върнат, без проблемът му да бъде чут и решен.

Хубаво ще е Кюстендил да има такъв кмет, който не се отчита на партийна централа, а на гражданите. Хубаво ще е да има ляво управление, без продажба на общинско имущество и нови дългове.

„Левицата!“ сме единствената алтернатива на сглобката и на пренасянето й в градовете на България, затова се обръщаме към обикновените хора, към младите майки, към работещите, към пенсионерите с ясно послание: да си върнем градовете, за да станат такива, каквито могат да бъдат с бюлетина №28“. С тези думи Мая Манолова даде старт на предизборната кампания в Кюстендил, която ще бъде позитивна и градивна.

От своя страна кандидатът за общински съветник от Коалиция „Левицата!“ - Десислава Несторова, постави началото на нейрографика - алтарнативен метод на Павел Пискарьов за създаване на позитивна реалност. Несторова е завършила Институт по психология на изкуството в Москва.

„Създаваме една нейролиния, която не се повтаря сама себе си в нито един участък, линия -проекция на позитивни мисли, за положителна и успешна кампания“, поясни Десислава Несторова.

От своя страната Мая Манолова увери, че отборът на „Левицата!“ с кандидат-кмет и кандидати за общински съветници, е силен. Състои се от хора с професии - адвокати, инженери, спортисти, лекари, психолози, учители, млади и амбициозни.

„Уверих се на срещите с хората, че д-р Хранов  е обичан. Представям си какъв ще е Кюстендил с такъв кмет, общината ще бъде отворена за гражданите и те ще бъдат посрещани с усмивка, няма да има нерешени проблеми. Това, което за мен е важно, че в Кюстендил ще има Майчин дом - една от идеите на д-р Хранов. Майчин дом, който да запази младите семейства в Кюстендил, ще има работа, възможности за професионална реализация и кариери. Общината ще се ангажира с финансова помощ за първо, второ и трето дете, ако родителите са се осигурявали. Д-р Хранов има план как младите хора да се върнат и останат в Кюстендил. Хубаво е след толкова години на дясно управление Кюстендил да има ляв кмет“, каза още Манолова.

Кандидатът за кмет на Община Кюстендил - д-р Юрий Хранов уточни, че в програмата му за развитие на Община Кюстендил се предвижда изграждане на модерна АГ клиника, която да може да привлече жените от региона да се лекуват тук, не да обикалят други клиники.

“Най-големите проблеми за Община Кюстендил е напускането на града от младите хора и демографския срив. Не може да завършиш училище тук и да напуснеш за да отидеш в друг град или в чужбина. Има  начини това да се промени - инвестиции и стимули. Проблемите на хората за мен не са кампанийни, те са  ежедневни. Ако стана кмет първото, което ще направя влизайки в Общината, която за мен е интересна като архитектурна сграда, е да видя какво има вътре“, заяви още д-р Юрий Хранов.

Вижте и листата на Коалиция „Левицата!“ за предстоящите местни избори в община Кюстендил:

1. Юрий Методиев Хранов
2. Валери Райчов Янев
3 Анита Каменова Пешева-Пенева
4. Милена Райчова Георгиева
5. Джоана  Василева  Янчева
6. Мартин Бождаров Петров
7. Мария Цветанова Младенова
8. Васил Александров Двоячки
9. Явор Янчов Спиридонов
10. Боян Бориславов Илиев
11. Ани Маринова Узунова
12. Красимир Райчев Ананиев13. Габриела Славиева Борисова
14. Десислава Бориславова Димитрова-Несторова
15. Константин Рангелов Димитров
16. Денислава Димитрова Иванова
17. Анжелина Асенова Георгиева
18. Владислав Валериев Славков
19
20. Иво  Станимиров Барбутски
21. Велизара Ивайлова  Стефанова
22. Огнян Любенов Пешев
23. Силия Василева  Георгиева
24. Весела  Георгиева Караджова
25. Мирослав Любенов Методиев
26. Анетка Радкова Тодорова
27. Снежана Методиева Славова
28. Крум Руменов Крумов
29. Венцеслав Василев Миланов
30. Катерина Георгиева Янчева

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK