Издъхналият след секс с проститутка 17-годишен имал уголемено сърце

снимка: infomreja.bg, архив

17-годишният Александър Иванов от симитлийското село Долно Осеново, който вчера издъхна след секс с проститутка, е имал уголемено сърце или кардиомегалия. Това са показали резултатите от аутопсията, съобщиха източници на ИНФОМРЕЖА.

За момента все още не е ясно дали момчето е имало малформацията от по-рано, или сърцето му се е уголемило след получения инфаркт. 

Нелепият инцидент стана минути преди 14 ч. вчера. Александъл заедно с двама свои приятели, също от Долно Осеново, ползвали услугите на две проститутки в района срещу разклона за село Бараково на главен път Е-79. Сеансите се осъществили в джипа на момчетата - "Сузуки Витара". Когато дошъл редът на Александър, той влязъл в джипа с 22-годишната Ирена от Дупница. След около 10 минути излязъл от колата и се строполил бездиханен на земята пред вцепенените погледи на приятелите си и другата проститутка.

Момчетата подали сигнал на тел. 112, качили Александър в джипа и потеглили към Благоевград. По пътя обаче срещнали линейката и спрели. Екип от Спешния център само констатирал смъртта на 17-годишния младеж.

Двете момичета, предлагащи платена любов, са разпитани във Второ РУП - Благоевград. По случая работи и Районното управление в Рила, тъй като инцидентът е станал на територията на Кюстендилска област.

 

КОМЕНТАРИ

ЧИТАТЕЛ18:13 - 18.01.2012
КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ КАК ЩЕ МУ СЕ УГОЛЕМИ СЪРЦЕТО СЛЕД ПОЛУЧЕН ИНФАРКТ УЖАС
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK