Десетина катастрофи тази сутрин в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Десетина катастрофи и падания на хора са станали тази сутрин в Благоевград. Причината за инцидентите са мъглата и заледените улици в града в резултат на интензивното топене на снега през вчерашния ден и минусовите температури днес.

Пет леки автомобила се удариха на превърналата се в ледена пързалка стръмна улица „Бачо Киро” в жк „Орлова чука” на кв. „Еленово”. За радост пострадали няма, само нанесени материални щети по катастрофиралите коли.

Особено затруднение за шофьорите предизвика ”Т”-образното кръстовище между улиците "Бачо Киро” и "Батак”. Слизащите по стръмната "Бачо Киро" автомобили едвам спираха заради леда и се удряха в движещите се коли по "Батак".

Удар на подхлъзнал се автомобил в друг пък едва не помете баща с малко дете, движещ се по тротоара пред блок 28.

Инцидентът в "Орлова чука" стана малко след 8 ч. тази сутрин. В катастрофата пострада и учебен автомобил. След намесата на патрула на КАТ „Пътна полиция” към 9 часа на мястото пристигна опесъчителната техника на общинската фирма „Биострой”.

Сигнали за леки пътно-транспортни произшествия само с материални щети и подхлъзнали се и падащи по улици и тротоари граждани идваха от всички райони на града.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK