Бойко Борисов: Ако след 5 октомври нямаме стабилно управление, България ще изпадне в много тежка криза

снимки: infomreja.bg и Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Тази авантюра да сложиш БСП, ДПС и Атака да управляват една държава ще ни струва много. Това каза председателят на ПП ГЕРБ, Бойко Борисов, по време на официалното откриване на предизборната кампания на партията в Благоевград.

„Толкова е тежка ситуацията в държавата, параметрите са такива, че оправяне няма вече. Вместо политическите партии да седнат и да кажат как да направим едно правителство, което да спаси държавата, те дезертираха от властта”, каза още Борисов.

По думите му България никога до момента не е имала такава лоша репутация. „Ако след 5-и октомври нямаме стабилно управление, а се стигне до нови избори, тази държава ще изпадне в много тежка криза”, категоричен бе Борисов.

На официалното откриване на кампанията и представянето на 22-мата кандидати за депутати от първи МИР на ГЕРБ в Благоевград дойдоха председателят на групатана на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, евродепутатите Мария Габриел, Томислав Дончев, Андрей Ковачев, Георги Уручев, Ева Паунова.

Да подкрепи кандидатите на ГЕРБ на сцената бе и кметът на Благоевград Атанас Камбитов, който призова: ”Гласувайте за тези, които правят, а не за тези, които само обещават. Гласувайте с №9 в листата”. Камбитов припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в Благоевград са дошли милиони средства, с които е обновена онкоболницата за 7 млн. лв., изградени са паркове за 5 млн. лв.

„Сигурен съм, че догодина г-н Борисов ще е пак в Благоевград в качеството му на премиер, за да открием новия спортен комплекс с плувния басейн”, каза кметът Камбитов.

Пред пълния площад със симпатизанти на ГЕРБ Вебер обяви, че групата на ЕНП ще направи всичко възможно фондовете на ЕС, които са блокирани към този момент, да бъдат отново отворени и да влязат в България.

”Щастлив съм да бъда тук редом до кмета на Благоевград, който действително с голяма грижа се отнася към развитието на града. Изключително съм щастлив да бъда тук редом с г-н Цветанов, с когото работихме в тясно сътрудничество в миналото и за когото се надявам, че съвсем скоро ще поеме нови високи отговорности”, каза още Манфред Вебер.

„Ако искате България да си върне доверието на своите партньори и да стане страната, с която да се гордеете, гласувайте за ГЕРБ”, призова Манфред Вебер.

Манфред Вебер е човекът, който винаги е помагал и ще помага на България, защото именно той е отстоявал принципите на демокрацията. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ, Цветан Цветанов.

„Той е отстоявал развитието и обединяването на Европа, той е бил радетел на страната ни, европейките фондове да бъдат пуснати, когато има стабилно правителство. България се нуждае от тези средства”, каза още Цветанов.

Той пожела в Благоевград да се родят още футболни легенди, които да прославят страната ни, тъй като спортистите са най-добрите посланици.

 

снимки: infomreja.bg и Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: infomreja.bg и Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: infomreja.bg и Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: infomreja.bg и Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

do gerberite13:00 - 14.09.2014
boiko ako listata ti beshe dobra shteshe da glasuvam za gerb no pri tezi kradci nikoga ne tirpish kradci a polvinata lista ti e takava andonov i poukov izpokradoha gorata a onova senko asim adem izpokrade ucilishteto v selo dolno drqanovo e sori za kradci ne se glasuva
:)08:50 - 14.09.2014
Боко Тиквата яко промива мозъците на хората. Сякаш не видяхме до къде ни докара в миналия му мандат - до колапсно състояние. :(
gigi17:02 - 13.09.2014
NE VIDQH NA MITINGA EDIN CHOVEK OT BLAGOEVGRAD MNOGO SLAB MITING MNOGO MALKO HORA SELSKO SBORISHTE
j.j.j14:01 - 13.09.2014
Само мошеници на трибуната.И Мистър Сенко мюсюлманчето от с.Дъбница и той там? Мале,мале все едно той ще оправи държавата? Освен да надписва фактури от ремонта на у-щето в Дряново и да се дупи на тоя и оня друго нищо.А жена му горката я е оставил сама да се бъхте по нивите на село.И това е кандидат депутат??????

FACEBOOK