Арестуваха 44-годишен, нанесъл побой на млад мъж от Овчарци

Снимка: Infomreja.bg

В РУ – Дупница, са заявени кражби от 2 къщи в града, отнети са техника и ел. уреди

44-годишен мъж е задържан вчера от служители на РУ – Дупница, за нанесен побой на 28-годишен мъж от с. Овчарци. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

21-годишен мъж е задържан вчера от бобовдолски полицаи за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка служителите открили у него 2 фолиеви опаковки с марихуана, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ – Дупница, са заявени кражби от 2 къщи в града, отнети са техника и ел. уреди. Проникването в имотите е осъществено чрез взлом. Образувано е досъдебно производство по случая.

В РУ-  Рила, е заявена кражба на 100 литра вино и 50 лв. от къща в с. Драгодан, проникването е осъществено чрез взлом. По случая е образувано досъдебно производство.

Повреждане на чужда собственост е заявено в края на миналата седмица в РУ - Дупница – повредени са врата, стъкла на 2 прозореца и на лек автомобил в честен имот в . Крайници. По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//