Арестуваха 4-ма, хванати с дрога в Пернишко

Снимка: МВР

Радомирец хвръли дрога под автомобила си

Трима перничани са задържани за притежаване на наркотици, съобщават от полицията. Акцията е проведена вчера, от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР и колегите им от Първо РУ. Органите на реда проверили таванско помещение на жилищен блок в центъра на областния град.

Там е открита и иззета около 11 грама суха зелена листна маса, реагирала на канабис при направения тест за наркотици. Задържани са трима мъже на 20, 22, и 28 години, чиято съпричастност е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354 „а“, ал. 3 от Наказателния кодекс и е уведомена Районната прокуратура.

Криминално проявен е задържан за притежаване на наркотични вещества. Около 01, 10 ч. тази нощ, в Радомир бил проверен лек автомобил „Мерцедес“, съобщават още от полицията.

При вида на полицаите 37-годишен пътник от колата изхвърлил под автомобила кутия от цигари. Органите на реда установили, че в нея има 3 топчета, съдържащи около 6 грама амфетамин и едно топче с тегло също около 6 грама марихуана.

Мъжът, който е родом от радомирското с. Копаница, е познат на полицията и е осъждан. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка и е образувано бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK