17-годишен спаси две деца, скочили от вълнолома в Бургас

Снимка: Infomreja.bg

Те не успели да излязат от водата заради силното вълнение

Две деца на 8 и 14 години пострадаха, след като скочиха в морето от тетраподите до неохраняемата зона на бургаския плаж, съобщава БТА.

Момчетата, които са братя, не успели да излязат от водата заради силното вълнение. Младеж чул виковете за помощ и се притекъл на помощ. След като 17-годишното момче извадило децата от водата, съобщило в полицията за инцидента в ранния следобед днес.

Децата са откарани в болница с леки наранявания, след което освободени.

Двете момчета са от бургаския комплекс "Меден рудник", живеят при баба си, тъй като майка им работи в чужбина. Те са отишли на плаж сами, като заблудили баба си, че с тях ще бъде възрастен. Възрастната жена е разпитана от органите на реда.

 

КОМЕНТАРИ

⭐Шимoн Koxapи Koбypг⭐ tiny.cc/crr2vz22:12 - 04.06.2023
☞☢️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo e пътниk, пpokypop иcka ДHK oт щepkaтa нa „Mиc Биkини“!⚡: 350.my/4P8HBzu4 ☞✋Излeзe нaявe иcтинaтa зa Бoko-Moшeниka!⚡: tiny.cc/v9x1vz ☞⚡В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов – мyлтимилиaрдepa Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa!⚡: 350.my/zBeXPnSk ☞⚡Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа!⚡: 350.my/l9MMbH28 ☞⚡Eтo kъдe тoчнo ce нaмиpa kъщaтa нa Боко-Бългaроубиецa, купена с oткраднaти oт нapoдa пapи, paзпoлoжeнa e нa yл. Фpaнцeck Pибaлтa №8, в Бapceлoнa, Иcпaния, koopдинaти 41°23'15.8"N 2°05'23.0"E ⚡: xewio.com/kiOKG ☞☀️САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац☀️: tny.cl/NZeVZWwZy
☠️Xpиcтoфopoc Hиkoc Aмaнaтидиc☠️21:59 - 04.06.2023
☞✋ГЕШЕВ има 5 луксозни ИМОТА в центъра на СОЛУН, няколко къщи на п-ов Касандра, 1-ви ръкав Халкидики, имоти в Истанбул и кв.Бояна София, всичките са на името на ЖЕНА МУ - Стриптизьорката Детелина. ☞✋ГЕШЕВ е женен за бившата стрипзьорка от пийп бар в к-кс “Боровец“ Детелина, която отървал от мутрите на Юри Галев, за който пък има съмнение, че ГЕПЕВ е помогнал да си замине бързо от този свят, НАЕЛ е стрелец който да застреля ГАЛЕВ по време на пиянска свада, понеже ГАЛЕВ е бил сводник на Детелина. ☞✋За ГЕШЕВ има дело в ДАНС за НЕдекларирани 4,28 МИЛИОНА швейцарски франка в банка в МОНАКО, голяма сума за “честен“ милиционер, парите са от корупционни схеми с имоти с бизнесмена Ваклин и Мафиоза-Бос на БОКЛУКА и ТЕЦовете - КОВАЧКИ! ☞✋32-ма ВИСШИ съдии и пpokypopи имат СМЕТКИ за МИЛИОНИ в ЧУЖДИ БАНКИ а КПКОНПИ и БГ-ПPOKYPATYPATA си правят ПАААС и не подхващат мафията! ☞✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента. ☞✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти.
☠️Paзмиг Kepoпe Чakъpян☠️21:58 - 04.06.2023
☞☢️Румен Радев спасява Борисов с всички ресурси на държавата! ☞☢️Къро беше ликвидиран в ЮАР, където преди 1 седмица Крадеф беше случайно на безмислено посещение там! ☞☢️Там Вагнер има своя наказателен отряд. ☞☢️На 11 май 2023 год на борда на Авиотряд-28 заедно с делегацията на президента РАДЕВ са се качили маскирани като цивилни черен отряд барети от поделение Црънча, които са ОСТАНАЛИ в ЮАР с цел да отстранят Къро. ☞☢️Действало цяло е отделение, а не един килър. ☞☢️ДЕВЕТ професионални килъра могат да бъдат организирани и изпратени САМО ОТ ДЪРЖАВНА спец-служба! ☞☢️Боко-Барселонски е платил за мократа поръчка с пари от чекмеджето! ☞☢️Изтече нов запис, Боко-Барселонски говори на неизвестно лице:- ИДИОТИ!!! ☞☢️Казах ви КИРО, не Къро!
☠️Meтo Илиянckи☠️ oт Венецуела21:57 - 04.06.2023
☞☢️През 2018 г., ноември, лицата ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ, ВАЛЬО ЗЛАТЕВ и БОЙКО БОРИСОВ придобиват и купуват 4* луксозен хотел “Mandarin Oriental-Barselona“ в центъра на испанския град БАРСЕЛОНА за 140 МИЛИОНА ЕВРА, хотела е малък 125 стаи. ☞☢️ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ е 2-ен РУСКО-АЗЕРСКИ КГБ агент щеф в руската к-я “ЛУКойл“. Вальо Златев е състудент на Алекперов от МГУ Москва, а Алекперов лино е вербовал ЗЛАТЕВ за агент КГБ през 80-те. ☞☢️БОЙКО БОРИСОВ е бил шеф на охранителна фирма “Ипон“ която е охранявала ЛУКойл и ЛИЧНО е участвал в КРАЖБИ и контрабанда на ГОРИВА от тръбите на ЛУКойл. ☞☢️ВАГИТ, ВАЛЬО и БОЙКО купуват за още 100 милиона евра концесията за ЯХТпорта “Марина Барселона“ Барселона с идеята да логистират ЯХТИ и малки лодки които НОСЯТ ДРОГА-БЕЛО, ХАШИШ от Латинска Америка и Мароко. ☞☢️Сделката за ЯХТ порт “Марина Барселона“ и Хотел Мандарин Ориентал Барселона минават през фирмата на КГБееца Алекперов “SALAMANCA Group“. ☞☢️ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ e ПОД санкции и ЗАПОР на имущество от САЩ и ЕС страни, изети-конфискувани са му над 1,5 милиарда евра а яхтите му се укриват в Турция и Черна гора. ☞☢️Вилата на БОКО на ул.Фран4еско Рибалта е била записана първоначално на Александър ЧАУШЕВ и бившя шеф в руската ЛУКойл и човек на руснаците руски служби и ВАЛЬО ЗЛАТЕВ. ☞☢️Триото Вагит-Вальо-БОКО придобива много имоти в БАРСЕЛОНА, хотели, вили, яхт порт, клубове, дискотеки. ☞☢️ВАЛЬО ЗЛАТЕВ строи ударно ОГРОМНИ ХОТЕЛИ на карибския о-в Сейнт Луис за 120 милиона долара и огромен олинклузив хотел за богати САФАРИ туристи в Танзания, до ез.Тана, за 150 милиона долара. ☞☢️В същото време ЗЛАТЕВ с ЧАДЪР от БОКО, краде от бедните българи през ГЕПИ груп, чрез контрабанда на руски горива през порт “Росенец“. ☞☢️По времето на управлението на ГЕРБ и БОКО, руската КГБ-агентура придобива множество БГ-ЗЛАТНИ ПАСПОРТИ а КГБееца Вагит Алекперов си КУПУВА за 110 милиона лева МОЛ България в центъра на София. ☞☢️До МОЛ има 2 кули в които наглия КГБеец е разположил ПОД-прикритие на кол-център шпионски софтуеър в който работят СКЪПО платени хакери работещи с руски пари. ☞☢️Боко-Барселонски е платил за убийството на Къро с пари от чекмеджето! ☞✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента. ☞✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти. ☞✋Гешев да се готви за среща с Джовани Фалконе, а Борисов - с Андрей Луканов!✋

FACEBOOK