Изнасилвачът от Кочан остава в ареста

Съдия Мария Карагьозова, снимка: infomreja.bg

Районният съд в Гоце Делчев остави в ареста изнасилвача от сатовчанското село Кочан Дафин Незиров. Снощи съдия Мария Карагьозова постанови постоянна мярка „задържане под стража” срещу 52-годишния насилник.

В  седемдневен срок той може да обжалва решението на районните магистрати.

Вчера обвиненият в системно изнасилване на мъже престъпник бе преместен в следствения арест в Разлог.

В съдебна зала той поиска чрез служебният му адвокат Ирина Пелтекова мярката му да бъде гледана при закрито заседание. Съдът се съобрази с искането, за да не се разгласяват подробности за мъжете, станали жертва на хомосексуалния маниак.

Както ИНФОМРЕЖА писа, Дафин Незиров бе задържан с прокурорско нареждане заради постъпили три жалби от мъже, с които осъществил насилствени блудствени действия.

Извергът е обвинен и за убийството на 38-годишния Али Шерифов, за когото в Кочан се говори, че бил системно насилван от Незиров.

Престъплението бе извършено през октомври 2012 година.

След вчерашния показен арест на насилника, жители на Кочан инициираха подписка за налагане на най-строгата присъда на Дафин Незиров. Тя ще бъде изпратена до главния прокурор Сотир Цацаров.

 

Съдия Мария Карагьозова, снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Бг20:07 - 12.07.2013
Смърт за изверга Дафин Незиров! Кочанци, изселете го, пуснете подписката по цял Чеч, за да се разпишем срещу него. А иначе съдия Мария Карагьозова е голям професионалист - отговорен и честен съдия!
bareta18:54 - 12.07.2013
neka da mu skasat zadnika v zatvora
чеч12:11 - 12.07.2013
Мария Карагьозова е много съвестен съдия!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK