„Златен Кукерикон“ за актьора Калин Врачански

Снимки: Драматичен театър "Никола Вапцаров" - Благоевград

Освен в „Комедия за тенори“, Калин Врачански участва и в спектаклите „Съмнение“ и „Метаморфози“

На 7 април, с празничен спектакъл, Сатиричен театър „Алеко Константинов“ връчи наградите „Златен Кукерикон“ за принос в развитието на изкуството на комедията и сатирата.

Един от големите победители на вечерта беше актьорът Калин Врачански, който бе отличен в категория „Мъжка роля“ за ролите на Бепо и Тито Мерели в спектакъла „Комедия за тенори“ от Кен Лудвиг, режисьор Асен Блатечки.

Премиерата на „Комедия за тенори“ беше през февруари на изминалата година на сцената на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, а в момента постановката се радва на пълни зали и бурни аплодисменти из цяла България. Действието отвежда зрителите в Париж през 30-те години на миналия век – една хотелска стая, четирима тенори, две съпруги и няколко часа преди зрелищното шоу на вечерта.

Калин Врачански категорично се превъплъщава в образите на Тито Мерели /един от тенорите/ и Бепо /пиколо в хотел/, партнирайки си и със страхотните актьори Асен Блатчеки, Гринго-Богдан Григоров, Йордан Ангелов, Ива Кънева, Недиляна Павлик, Пепа Манева/Мариана Бонева. Зрителите могат да се подготвят за едно шумно и забавно приключение, изпълнено с комични ситуации и романтика.

Освен в „Комедия за тенори“, Калин Врачански участва и в спектаклите „Съмнение“ и „Метаморфози“, които може да гледате в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград през месец април.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//