Защо да изберем дрехи Mayoral за своето дете

Mayoral е семеен бизнес с история

Mayoral е семеен бизнес с история. В началото испанският бранд започва производство на чорапи и чорапогащници, а днес – Майорал е група от компании, посветена на дизайна, производството и дистрибуцията на детски дрехи, аксесоари и обувки, снабдявайки повече от десет хиляди клиенти в повече от сто страни.

Защо Mayoral е толкова предпочитана марка при детското облекло?

Любимият производител на детски дрехи в Испания, затвърждава своя ангажимент за устойчиво развитие с проекта #ecofriends, чрез действие и инициативи в полза на околната среда. Целта е да се насърчат положителните промени и да намали вредното влияние върху околната среда.

Сред най-важните цели на компанията са постепенно включване на устойчиви материи в детските дрехи, намаляване на пластмасата във всички етикети и опаковки, използването на 100% рециклирани хартиени торбички (повече от 5 милиона годишно), намаляване на отпадъците и адаптирането на веригата от собствени магазини към екологично ефективен модел.

Какви дрехи ще открием в портфолиото на модерния бранд?

Качествените детски дрехи на Mayoral са създадени за деца от 0 до 16 годишна възраст. Всички маркови продукти са създадени в централата на бранда, където екип от повече от 100 дизайнери работят всеки сезон върху нови модели, текстил, обувки и аксесоари.

Когато създават модата за растящите момичета и момчета, безопасността им с абсолютна гаранция е с приоритетно значение. В Mayoral има специален екип, който се грижи за този аспект.

За бебета

Колекциите, посветени на света на новородените, търсят баланс между най-актуалните тенденции и мекотата, комфорта и качеството, които трябва да съпътстват бебето и дрехите му в първите месеци от живота му.

Разнообразието от детски дрехи на Mayoral се увеличава с всеки сезон, както и обувките, с нови модели, при които се полагат особени грижи за комфорта на най-малките.

За момчета и момичета от 2 до 9 години

Дизайни, които залагат на мода и комфорт. С цел да предложи възможно най-пълни визии, различните модели детски дрехи Mayoral за тази възрастова група обхващат всички стилове: спорт, ежедневни и официални – за най-специалните им поводи.

За тийнейджъри

Първокласна марка, която съчетава традиция и модерност, иновативен и класически дух, които ще се харесат и на най-своенравните подрастващи хлапета. Селекцията включва таблица с номерация и размери от 10 до 16 години.

Защо е важна материята на детските дрехи?

Mayoral прави крачка напред към по-отговорно модно бъдеще, като включва, колекция след колекция, нови сертифицирани тъкани с устойчив произход, процентът на които се увеличава всеки сезон.

Органичен памук

Отглежда се без пестициди, запазвайки екосистемата на земята. По време на неговото производство също не се използват токсични вещества, което предотвратява излагането на чувствителната детска кожа на такива.

Устойчив памук

Устойчивото земеделие намалява опасното въздействие върху природата, като ограничава употреба на химикали и пести вода и енергия.

Рециклирани влакна

Състоят се от памучни влакна и отпадъчни тъкани, което значи по-малко вредно въздействие от отглеждането му, намалявайки емисиите на CO2 и консумацията на вода.

Mayoral насърчава дигитализацията във всички свои корпоративни области с цел да предложи конкурентно предимство в една все по-технологична среда. Каналите за онлайн продажби, като корпоративен сайт, например, достъпни на 21 пазара, подобряват изживяването при пазаруване, което също привлича нови клиенти. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK