За 10-и път избират „Жена на годината на Благоевград“

снимка: vmro-nie.bg, архив

От днес стартира кампанията по набиране на номинации за най-достойните жени  на Благоевград за 2012 година. Конкурсът се организира от Община Благоевград и Женско благотворително дружество”Македония“.

Посланието на организаторите е да бъдат посочени като пример за подражание и наградени по подобаващ начин жени от Благоевград, надарени с великото качество да творят добро, жени, които ежедневно отдават време, професионални и личностни умения ,а нерядко и средства, за да помагат на обществото ни да се развива и да се усъвършенства в името на общото благо.

На 18 март журито на конкурса ще обяви имената на 10-те номинирани за “Жена на годината на Благоевград за 2012 година“, като името на носителката на титлата както обикновено ще се съобщи на самата церемония по награждаването, която ще се състои на 22 март в зала "Яворов" от 18 часа. 

Носители на престижната награда през годинита са били Мими Праматарова, Мария Петрова, Илонка Чучкова, Иванка Лалева, Екатерина Николова, Евгения Йорданова, Здравка Чимева, Юлия Дживджорска  и Катя Бельова .

Номинациите се приемат на  официалния сайт на конкурса www.jenanablagoevgrad.org, както и на телефона на ЖБД «Македония» - 88 07 54.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK