Взимат книжките на шестима водачи, шофирали почерпени

Снимка: Infomreja.bg, архив

Шестима пияни водачи спипаха за един ден по пътищата на Благоевградска област полицейските патрули, които денонощно работят на терен.  

Рекордьор сред заловените да шофират в пияно състояние за вчерашния ден е 26-годишният К. Р. от петричкото село Михнево, който бил спрян за проверка към 17:30 часа на ул. “Гоце Делчев“ в селото.

Освен че водачът бил мъртво пиян зад волана на „Дайхатсу Фероза” - пробата му отчела цели 2,28 промила алкохол, полицейските служители установили, че той няма свидетелство за правоуправление.

Около 18:45 часа в санданското село Вълково да управлява лек автомобил „Фолксваген“ с 1,40 промила алкохол е бил засечен от проверяващите полицаи и 58-годишният А. К. от Сандански.

"Герой" във вчерашния ден около 19:15 часа е станал и 29-годишният С. С. от Сандански. Той бил спрян за проверка в района на улица "Пирин" в Сандански, а направеният му тест с дрегер отчел, че С. С. е шофирал лекия си автомобил "Опел" с 1,45 промила алкохол. 

Около 16:34 часа, отново в района на ул. “Пирин“ в Сандански, зад волана на лек автомобил  „Фолксваген е бил спипан и 60-годишният И. К. от Сандански. Алкотестът отчел 1,30 промила. я въздух.

Около 20:00 часа вчера в с. Илинденци, община Струмяни, при извършени проверки от униформените са спипани двама пияни водачи - В. Д. на 51 г. от същото село е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 1,42 промила алкохол и С. Г. на 62 г. от Благоевград, който подкарал „Опел Астра“ с 1,77 промила.

Срещу всички заловени пияни водачи са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от Наказателния кодекс. 

  

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//