Времето остава облачно

Снимка: Infomreja.bg

Валежи, предимно от сняг, ще има в Източна България

Времето днес ще остане предимно облачно, в западната половина от страната с временни разкъсвания на облачността. Валежи, предимно от сняг, ще има след обяд на места главно в Източна България. Ще духа до умерен, в източните райони - временно силен, север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 0° и 5°.

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо. Валежи от сняг ще има след обяд, главно в Източна Стара планина и Странджа. Ще духа до умерен, в източните райони временно силен, север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра - около минус 5°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд, в отделни райони от мокър сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 3°-6°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още ще се повиши.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 16 ч. 54 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 4 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 7 мин. и изгрява в 14 ч. и 43 мин. Фаза: четри дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK