Водач с рекордните 3.86 промила алкохол бе задържан в Своге

Снимка: Infomreja.bg

По случая е образувано досъдебно производство

Около 14.30 часа вчера, на бул. „Дунав“, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Ауди 80“, управляван от местен жител. 31-годишният водач бил тестван с дрегер, при което уредът отчел внушителните 3.86 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителят отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Почерпен шофьор попаднал в полезрението на свогенските полицаи и малко преди обяд вчера. На бул. „Искър“, при проверката на лек автомобил „Опел Астра“, служителите на реда изпробвали водача с дрегер, който отчел 1.28 промила. 64-годишният нарушител е задържан за срок до 24 часа и срещу него също е образувано бързо производство.

Бързо производство е образувано и срещу 20-годишна столичанка, засечена минути след 20 часа снощи от пътните полицаи в Сливница да шофира лек автомобил „Фолксваген Голф“ след потреба на канабис /отчетено с техническо средство/ Нарушителката е задържана за срок до 24 часа за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK