Веселин Давидов създава местен консултативен съвет

снимки: ГЕРБ - Благоевград

Първа приемна за жителите в родната Сатовча организира новият народен представител Веселин Давидов, който влезе в Народното събрание на мястото на избрания за кмет на Банско депутат Георги Икономов. За четири часа през откритата приемна на младия парламентарист преминаха десетки хора с въпроси от имотни спорове до административни проблеми. Сред един от най-важните въпроси бе изкупната кампания на тютюна, както и развитието на земеделието в региона като цяло.

Народният представител даде заявка за силно присъствие в региона с идеята за създаване на местен консултативен съвет, в който да участват местни експерти от редица сфери като земеделие, животновъдство, образование. Задачата на съвета ще бъде да информира депутата за изникващите проблеми в тези области и да се търси своевременно решение с общи усилия.

След края на приемния ден депутатът сподели, че срещите му с хората ще бъдат редовни, за да се запознава на място с техните неотложни проблеми, както и да ги информира за законодателната дейност, имаща местно значение. Веселин Давидов заяви още, че има намерение да провежда открити приемни и в другите общини от областта заедно с колегите си от ГЕРБ от Пиринско.
 

КОМЕНТАРИ

ВИС07:47 - 30.11.2011
Браво Веско,но как ще решаваш въпросите на хората от община Сатовча,като тя се управлява от едноличен господар от ДПС и той бе подкрепен от твоето семейство?! Догановите обръчи съсипаха живота ни,а ти и цар Велко сте с него! Следват бунтове като в Катуница!
Крис23:33 - 29.11.2011
Браво Веско , поздравления и успех
сатовча17:01 - 29.11.2011
Сатовча не е град:))а село.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK