Турнето в подкрепа на Орешарски гостува в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Социалисти от цялата страна се събраха тази вечер на площада в Благоевград в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски. Организаторите на митинга неслучайно бяха избрали пространството пред паметника на Димитър Благоев. Протестът бе подкрепен и от столичани, които пристигнаха в областния център на Пиринско с автомобили.

Поддръжници на управляващите имаше от целия регион. С внушително присъствие бяха общините Хаджидимово, Сатовча, Гоце Делчев и Петрич.

Без притеснения дойдоха и местни социалисти, сред които общинският лидер на БСП Владимир Пандев, общинските съветници Асен Балабанов и Милан Богдански, акцията не пропуснаха и активисти на ДПС.

Присъстващите издигнаха плакати с призиви: „България над всичко", "Искаме решения, а не оставка“, „И ние искаме промяна, а не подмяна“, „Бойко, осъзнай се, изборите минаха", „Да дадем шанс на правителството“.

За съжаление на присъстващите певецът и любимец на младите социалисти Биг Ша, по-познат като Мишо Шамара, не се появи в Благоевград, както предварително бе обявено.

По същото време, само че от другата страна на площада, на ежедневния си протест се събраха и противниците на правителството на Орешарски, далеч по-малобройни, но пък с по-шумни скандирания.

Двете групи протестиращи  бяха пазени и разделени с полицейски кордон. Униформените следяха да не прехвърчат искри между двата лагера.

Успоредно със словата и възгласите на протестиращите пред паметника на Дядото вървеше подписка в подкрепа на настоящите управляващи. Само за час в нея се подписаха над 100 човека.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Влади06:29 - 17.08.2013
Гнусно е да гледаш как червената партийна проститутка Асен Балабанов изпълнява поръчките на Гей Сергей.
Марина08:47 - 15.08.2013
Ако ние сме малко, то какво да кажем за 5-те маймуни от Герб начело с Кавазов,които ревяха като ненормални. Това ли са хората, които искат оставка?! Срам и позор.
ха ха06:54 - 15.08.2013
Гея и манафчито Балаба.... ебаха майката на бесепето в благоевград и цялата област,срам и потрес от тези самозванци.Оставка и вън от бесепето.
xa01:06 - 15.08.2013
Какви социалисти сте бе? Гея ви срина структурата в Благоевград.Смешници.

FACEBOOK