Труп на 50-годишен мъж откриха край Лъжница

снимка: infomreja.bg, архив

Гоцеделчевското село Лъжница днес осъмна в ужас заради намерения труп на 50-годишния Мохарем Имам, уважаван от съселяните му и познат като добър и кротък човек. Безжизненото тяло на Мохарем е открито тази сутрин от местни жители в местност край селото, където той снощи отишъл да си прибере коня. 

Хората в Лъжница са в паника. Едни предполагат, че причината за смъртта на мъжа е сърдечен инфаркт, други - че е получил инсулт, а трети смятат, че е бил убит. Истинската причина за смъртта на Мохарем обаче ще стане ясна след назначената аутопсия на трупа му.

В момента на местопроизшествието полицаи от РУП - Гоце Делчев извършват оглед.

Междувременно от селото припомниха, че от 15 години насам Мохарем Имам бил в сериозен конфликт за имоти със съседа си Мехмед Хаджи. Къщите на двамата били на калкан и често споровете между тях прераствали в побоища, за които нерядко е известявана и полицията. 

Като виновник за скандалите и тормоза, налаган години наред върху Мохарем Имам, жителите на Лъжница определят съседа му Мехмед Хаджи. Той заливал с жалби и доноси срещу Мохарем общината и институциите в Гоце Делчев.

Известният като "Гадта" в Лъжница Мехмед Хаджи успял с фалшиви документи за незаконно строителство на постройка до дома си да заблуди дори депутати, които принудил да му оказват съдействие пред ресорните институции.

"Трагедията е голяма, ако има човешка намеса в смъртта на Мохарем Имам, нека Всевишният съди", коментират хората в гоцеделчевското село Лъжница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//