Тони Тасев пропуска мача с Локомотив, в групата ще бъде британецът Дженкинс

Снимка: ОФК "Пирин", архив

На последната пресконференция преди мача Пирин - Локомотив Пловдив, старши треньорът на орлетата Милен Радуканов изрази съжаление, че няма как да разчита на Тони Тасев. Нападателят получи пети жълт картон в мача с Монтана и автоматически бе наказан за 1 мач с лишаване от състезателни права.

В групата обаче ще бъде новото попълнение Рос Дженкинс. Британецът подписа договор с вече има право да играе за благоевградчани. Останалите футболисти в лагера на Пирин са на разположение на Радуканов, в това число и възстановените Станислав Костов и Александър Башлиев.

"Очаква ни тежък мач, а това че спечелихме два поредни мача не трябва да вдига излишно самочувствието на момчетата. Напротив, трябва да сме здраво стъпили на земята, предстоят ни още много мачове срещу сериозни съперници и Локомотив е едни от тях" - заяви Радуканов.

Камбуров и Горанов няма да играят, но според Радуканов това не трябва да внася успокоение в редиците на Пирин.

"Вярно, Мартин Камбуров е най-добрият нападател в родното, но в Локомотив има много качествени изпълнители, а в игра се връщат Крумов и Траянов. Ние обаче ще играем за победа и ще я търсим през всичките 90 минути" - заключи наставникът.

На въпрос за сгъстения цикъл от мачове, Радуканов заяви, че той е от полза за отбори с 22-ма равностойни футболисти, а не за тимове като Пирин.

Въпреки това треньорският тандем ще направи всичко възможно отборът да бъде във форма за всеки отделен мач, в това число и за срещите от турнира за купата на България. 

Пирин е считан за аутсайдер в този мач въпреки двете поредни победи. Световната букмейкърска къща Sportingbet поставя коефицент от 2.95 за победа на орлетата и 2,05 за такава на Локомотив.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//