Студент по медицина от Брезница остана без книжка за 3 месеца заради шофиране в нетрезво състояние

Снимка: Infomreja.bg

Районният съд в Гоце Делчев наказа с отнемане на шофьорската книжка за срок от 3 месеца, пробация и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото младеж от село Брезница за управление на МПС в нетрезво състояние.

24-годишният студент по медицина бил спипан пиян зад волана на лек автомобил "Сузуки Витара" в Гоце Делчев.

На 28 юли тази година служители на РУ-Гоце Делчев спрели младия водач за проверка, а направеният на място тест с дрегер установил, че той е шофирал колата с 1,89 промила алкохол. 

За да се избегне осъдителна присъда, Ибрахим Юсуф Юмер, който досега не е осъждан и няма други противозаконни прояви, е подписал споразумение с прокуратурата, а пред магистратите е признал вината си и се е зарекъл повече да не се качва на автомобила си, дори и след само една изпита бира.

Бъдещият доктор от гоцеделчевското село е сред интелигентните млади хора в Брезница и случилото се според мнозина е пълна случайност, тъй като той бил много отговорен и подобни нарушения на закона не били в неговия стил.

 

КОМЕНТАРИ

Благой10:26 - 19.08.2015
Не само да се отнеме завинаги, а 1 година затвор, даму дойде акъла в главата, че пиян за д волана си потенциален убиец, не доктор
Димитър00:57 - 19.08.2015
Какви само 3 месеца? За шофиране след употреба на алкохол книжката трябва да се отнема завинаги!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//