Софийска фирма спечели търг за рекламни площи

снимки: Община Благоевград

Софийската фирма „Дакс медия” АД спечели публичния търг, който се проведе днес в Община Благоевград. Предмет на търга бе отдаване под наем на два общински парцела, предназначени за разполагане на билбордове. За следващите 5 години, фирмата ще може да използва площта, която се намира на бул. „Св.Св. Кирил и Методий” срещу наем от 240 лева на месец без ДДС. За да запази място, фирмата е заплатила депозит от 500 лева, който ще й бъде възстановен при изтичане на договора. 

В срок от два месеца, „Дакс медия” АД трябва да представи пред главния архитект на община Благоевград проектно предложение за поставяне на рекламно съоръжение на посоченото място. След одобряване на предложението, фирмата официално ще влезе във владение на имота, който е наела.

Вторият общински парцел, който се намира на улица „Иван Михайлов” ще бъде предложен на нова тръжна процедура. Причината е, че фирмата, която бе заявила участие в търга за този обект „Трип тур” ЕООД, не се яви днес.

След издаване на заповед от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, ще бъде обявен нов търг за отдаване под наем на площта, която се намира на улица „Иван Михайлов”. Наемната цена на общинската площ, върху която може да се постави билборд е 192 лева без ДДС. Депозитът е в размер на 400 лева, а срокът за наемане на обекта е 5 години.

Участие в търга ще могат да вземат всички желаещи при общи условия.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK