Радостин Стойчев и компания ще тренират в залата на ЮЗУ

снимка: skyscrapercity.com, архив

Националният отбор по волейбол мъже ще тренира в спортната зала на ЮЗУ “Неофит Рилски’. Това ще стане по време на подготвителния лагер на националите в Благоевград от 18 до 21 април. Новината обяви наставникът на “Левски’ Волей Георги Петров, който е помощник на Радостин Стойчев в А отборът на страната. Това ще бъде част от подготовката на тима за олимпийските квалификации, които ще се проведат в София от 8 до 13 май.

Мъжкият ни национален отбор по волейбол няма да може да избира между зала "Скаптопара" и спортното съоръжение над ЮЗУ, защото в “Скаптопара” по същото време ще има боксов турнир, а от 22 април там започва подготовката на националния отбор по Таекуон – до ITF.  Георги Петров – Лимона е информирал Радо Стойчев за отличните условия в Благоевград и в частност за условията в спортната зала на ЮЗУ.

Точно преди седмица от ръководството на БФ Волейбол са инспектирали злата на университета и вече са изпратили потвърдително писмо до ЮЗУ с програма за тренировките на националния отбор.

Ако тимът ни се класира за Летните олимпийски игри в Лондон 2012 от квалификацията в София (8 – 13 май), се очаква след малка почивка Владо Николов и компания да се съберат отново на лагер в родния град на Димитър Бербатов. Това ще бъде след 26 май и ще бъде част от подготовката на тима ни за Световната лига между първия и втория турнир.

Българите играят първо в Германия на 25 и 26 май, а след това в Аржентина на 15 и 16 юни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//