Пътници нападнаха таксиджия, той катастрофира

Снимка: Infomreja.bg

По пътя двама му нанесли побой и отнели 5 лева

На 30 юли в 20.53 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие с таксиметров автомобил по пътя между селата Слана бара и Буковец. Пристигналите на мястото полицейски служители установили лек автомобил „Сеат Ибиза“ с видинска регистрация ударен в крайпътно дърво.

По същото време в РУ-Видин се е явил 20-годишен от с. Арчар. Той заявил, че около 20 часа, управлявайки таксиметрова кола „Сеат Ибиза“ в с. Воднянци бил нает от четирима непознати, пожелали да отидат в Новоселци.

По пътя двама от тях му нанесли побой и отнели 5 лева, 5 евро и монети.

В хода на предприетите оперативно–издирвателни и процесуално–следствени действия криминалисти установили съпричастността към деянието на двама от Новоселци – на 18 и 26 години, 34-годишен от Воднянци и 26-годишен от с. Пудрия, обл. Враца.

Четиримата били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведени в ареста на районното управление. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK