Приключи ремонтът на пътя Белица-Семково

Снимки: Община Белица

Започва и основният ремонт на пътя Краище-Лютово

След полагане на втория асфалтов пласт на един от най-важните обекти, набелязани за ремонт от многобройните обекти в общината - основен път Белица -  Семково, днес с голяма радост и удоволствие кметът на Белица Радослав Ревански прие изпълнения обект.

При посещението си Ревански поздрави фирмата изпълнител и хората в нея за качественото изпълнение на обекта, като пожела да са здрави и все така съвестно да изпълняват поставените им задачи.

Веднага след приключване на някои козметични дейности по ремонтирания път, Радослав Ревански сподели, че започва и основният ремонт на пътя Краище-Лютово жизнено - важен обект за придвижване на хората до повечето от селата, разположени в Западни Родопи.

"Когато видя радост в очите на хората и чуя думи на благодарност, това ми дава сили, желание и амбиция за още по-добри дела в името на добруването на жителите в прекрасната ни община. Те го заслужават", сподели доволно кметът Ревански.

Ремонтът на пътя Белица - Семково стартира в края на ноември 2020 г. Проектът предвиждаше изпълнение на изцяло нова конструкция на пътното тяло, изграждане на банкети, канавки и всички съоръжения, свързани с безапосността на движението.

А също и ново отводняване, нови водосдтоци, уширение на пътя, почистване на растителността на скатовете, полагане на кабелна линия за достъп на телекомуникации.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK