Представят „Апокалипсис кога?” в Кюстендил

снимки: infomreja.bg

Представиха целия състав на най-новия спектакъл, който ще бъде представен на кюстендилска сцена - "Апокалипсис кога?". "С такъв екип и за момент не се съмнявам в успеха на представлението", сподели директорът на театъра Чавдар Ненов малко преди да представи своите колеги.

"Защо Апокалипсис кога, а не 21 както беше досега?", попита Борис Панкин - режисьор на постановката, и отговори шеговито "Защото след като изгледал филма "Апокалипсис сега", един от сценаристите попитал - апокалипсис кога?".

В работния екип участват актрисите Вяра Зайкова, Дияна Любенова, Орлин Горанов и Мариян Бачев. Режисьор е Борис Панкин, а автори са - Мирослав Милков, Йордан Колев и Тодор Карагяуров.

Пиесата е написана специално за Общинския драматичен театър в Кюстендил. На представянето отсъстваха певецът Орлин Горанов, за когото това ще бъде дебют в театъра, както и единият от авторите - Йордан Колев

"След премиерата с този спектакъл ще пътуваме из цялата страна, но не като частна трупа, а като част от общинския театър в Кюстендил", заяви Панкин и изрази задоволство от доброто материално отношение и подкрепата от страна на кмета на града Петър Паунов.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//