Посланията на „Модерна България” взривиха интернет пространството

Офисът на Движение "Модерна Бългрия" в Благоевград, снимка: Движение "Модерна България"

Само няколко дни след откриването на предизборната кампания, интернет пространството буквално бе взривено от посланията на Движение „Модерна България”:

"Изключително впечатлен съм от Гражданския манифест за смяна на системата", пише един от културтрегерите на Благоевград Иван Баничарски. "Този призив за смяна на системата действително е за обединение и действие на всички ония, които си задават тревожния въпрос „Защо България не успява”, казва той. "Действително, вече омръзна на всички ни тази безмислена размяна на едни и същи партии във властта, които отдавна са дискредитирани в съзнанието на хората.  България има нужда от смяна на самите правила на играта", добави Баничарски.

Той изрежда и тревожните въпросителни, които все по-често занимават широката общественост – защо ни репресират с подслушване, кой ще озапти монополите, докога младите ще напускат омерзени страната, защо на възрастните хора се гледа само като на консуматори на държавния бюджет и никой не желае да използва техния потенциал...И смята, че платформата на Движението му дава най-адекватни отговори.

Гражданското движение „Модерна България”, което е без йерархия и вождове, подкрепя и бившия областен управител Вили Динов. Той определя водача на листата в Област Благоевград – Борислав Цеков като „млад, но мъдър, премерен и много балансиран като мислене и поведение”.

"България има нужда от интелигентни и умерени хора като него, които ще кажат СТОП на политическата говорилня, заливаща ни постоянно отвсякъде. От хора, които ще възродят традициите на българската държавност, за да видим в бъдеще страната си такава, каквато я носим в сърцата си", добавя още той, призовавайки съгражданите си да пуснат в урните бюлетина № 9.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//