"Пирин" разгроми „Рилски Спортист” в Самоков

снимка: Пресслужба ОФК "Пирин"

Футболистите на ОФК Пирин нанесоха разгром на домакина си „Рилски Спортист”, побеждавайки с категоричното 0:4. Пиринци не изпуснаха инициативата в двубоя през целия мач, като не оставиха никакви съмнения кой е по-класният отбор в срещата.

Зелените поведоха още в третата минута с гол на Костов, който засече отлично центриране от корнер. В 29-та минута отново Костов бе точен, след като стреля точно покрай плонжа на вратаря на спортистите. През първата част възможности да отбележат имаха още Благов, Николов и Анев, но ударите им бяха неточни.

Първото и единствено положение за цялата среща от страна на самоковци беше в 39-та минута, когато Киров стреля неточно покрай вратата. Втората част започна отново с натиск на орлетата. В 52-та минута Николов завърши отлична контра и направи резултата класически.

В 60-та минута Костов направи рядко срещан пропуск, след като от няколко метра стреля покрай вратата лишавайки се от хеттрик. Той бе заменен малко по-късно от направилия официален дебют за Пирин юноша Васил Мадолев.

В 75-та минута братя Васеви направиха прекрасна атака, която по-големия Андреас завърши, фиксирайки крайното 0:4. В края на мача главния рефер на срещата Младен Пенев отсъди пресилена дузпа за „Рилски Спортист”, която обаче бе спасена от Стоян Васев.

Следващата среща на зелените е в сряда, когато от 18:00 орлетата се изправят срещу „Витоша” Бистрица на стадион „Христо Ботев”. /Пресслужба ОФК Пирин/

 

КОМЕНТАРИ

Фен на Васко00:30 - 29.04.2013
Васил Мадолев - бъдещият Велизар Димитров !
Фен23:34 - 28.04.2013
Следващата среща ще бъде най-тежка. В прекия и преносния смисъл. Дочух, че Бистришките тигри са картотекирали и Искра Фидосова за мача.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//