Пирин ГД започна подготовка без Тенчо Тенев

снимка: infomreja.bg, архив

Първо събиране за новата 2013 година проведе отборът на Пирин Гоце Делчев. На срещата липсваше наставникът Тенчо Тенев, който ще се качи в автобуса за Истанбул в Пловдив.

Всички футболисти получиха инструкция за среднощния воаяж до турската столица. Освен Марио Близнаков друго ново попълнение няма на този етап.

От тима бяха освободени Николай Николов и Николай Димиров, които разтрогнаха по взаимно съгласие. Изпълнителният директор Асен Трендафилов и администраторът Иван Близнаков дадоха наставления на футболистите и оформиха последните подробности около пътуването на отбора.

Тази нощ неврокопчани потеглят за Истанбул с автобус, като по пътя ще се качат Тенчо Тенев и неговият помощник Минчо Минчев. От Истанбул отборът лети за Анталия, където ще остане 20 дни за първият си подготвителен лагер.

На място ще им бъдат съобщени датите и съперниците за контролните срещи, които тимът ще изиграе по време на лагера. На 23 януари Пирин се прибира в Гоце Делчев, където ще остане до началото на месец февруари.

След това най- вероятно ще има още едни лагер в Сандански, за който предстоят още уточнения.

 

КОМЕНТАРИ

dabnica19:26 - 03.01.2013
samo pirin
ПИРИН16:43 - 02.01.2013
Успех момчета през новата година. Продължавайте все така сърцато да играете! Само ПИРИН!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//