Пирин ГД записа пета загуба

снимка: infomreja.bg, архив

Отборът на Монтана продължава изключително силното си представяне в последните мачове, докато този на Пирин ГД е на другият полюс в представянето си. Възпитаниците на Атанас Джамбазки се наложиха с класическото 3:0 над новака Пирин Гоце Делчев в мач от 8-ия кръг.

Срещата започна с подчертан домакински натиск. В 6-ата минута Миро Антонов намери отлично Георги Пашов, а последният с мощен удар разтресе левия стълб. В 23-ата минута и той не успя да спаси вратаря Абдиков. Димитър Воденичаров намери топката и с красив удар откри резултата.

В 40-ата минута Георги Пашов центрира към Миро Антонов, а последният удвои. Веднага след почивката монтанчани си оплетоха кошницата. Деян Христов се оказа сам пред вратата на неврокопчани и нямаше как да сгреши за крайното 3:0 в полза на Монтана.

Това е пета загуба за Пирин Гоце Делчев от началото на сезона. Благодарение на тези поражения неврокопчани започнаха стремглаво да свличат в таблицата за временно класиране и вече заемат 10 място с актив от 9 точки.

След паузата в първенството Пирин ГД приема Черно море Варна на 21 октомври от 16.00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

ненчо ненчев16:34 - 07.10.2012
Тенчо енерцията ти свърши време е за оставка!
ТЪПАНИ11:11 - 07.10.2012
Б група ви чака смешници
гешев19:31 - 06.10.2012
ссрррааааамммм! тея нямат ли срам? ремонтираха им стадиона, пуснаха им една победа гювеч и сега се насраха! търсете нови футболисти с нови треньори! от тея нищо не става!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK