Пирин ГД продължава с изненадите

снимка: infomreja.bg, архив

Новакът в елита Пирин (Гоце Делчев) продължава да пише историята си. В мач от 10-ия кръг на шампионата неврокопчани успяха да победят Берое с 3:2 като гост.

Срещата започна добре за заралии, но гостите от Гоце Делчев успяха първи да поведат в резултата. В 321-ата минута след корнер, Гуцев с глава засече топката в мрежата. 9 минути по-късно Веселин Марчев бе изведен сам срещу Кирил Акалски и технично го прехвърли за 2:0.

В 43-ата минута обаче Педро Еуженио намали резултата от пряк свободен удар. Точно преди почивката Еуженио изравни резултата с много атрактивен удар от границата на наказателното поле.

След паузата последва нов натиск на възпитаниците на Петър Хубчев, но той бе безплоден. Така се стигна до 72-ата минута, когато след бърза контра на гостите, топката попадна във Васил Панайотов, който донесе победата и трите точки за своите.

 

КОМЕНТАРИ

Гоце13:46 - 29.10.2012
Това не е изненада,а следствие от добрата игра на отбора!На ред е Черноморец!В събота всички на мача и яка подкрепа за Пирин!САМО ПИРИН!!!!!!!
тит12:22 - 29.10.2012
до huk Първо не съм малък, и второ не съм педал, бе олигофрен такъв. Нямам нищо против Сашо, напротив познаваме се. И да те светна, тъй като явно не си много ориентиран, а се изхвърляш .. да не казвам като какво... - за Инфомрежа пише не само Терзиева - пишат почти всички журналисти от региона - то затова и така се казва сайта - мрежа от инфо/журналисти. Лесно е да хвърляш обиди и обвинения - вземи провери мненията ми тук, па тогава говори. За твоя информация - от медиите разбрах че някой е псувал треньора. Мачовете ги гледам винаги от сектор В. пс. Не роптай срещу селяните, че ако не идват те, сигурно и 1000 души няма да се съберем на стадиона.
huk18:00 - 28.10.2012
Ей fen pirin и tit педалчета малки за Инфомрежа пише Краси Терзиева ако не знаете.Но не това е най важното вместо да се радвате на победата ,вие злорадствате по адрес на тоя и оня -типично за селтаци като вас комлексари долни ,целия град е пълен с такива като вас ,които дори псуваха и освиркваха треньора Тенчо Тенев на мача с Черно море.И защо,защото вие се радвате когато Пирин губи.Благодарение на вас селянчета прости сме на тоя хал-идват на мач за да псуват собствения си отбор. САМО ПИРИН!!!!!!!!!!!!
tit11:24 - 28.10.2012
Статиити са идентични защото Сашо пише и за двете иинтернет издания. По важното е поредната победа на Пирин ГД. Странно защо в.Струма са правят на ударени и не отразяват историческото представяне на единствения отбор от Югозапада в А група. Нима мачовете на осветление в Бл.град са по-важни от А група? Само Пирин, оле! Наред са акулите от Бургас!

FACEBOOK

//