Пирин ГД наказа Локо Пловдив

снимки: infomreja.bg

Пирин (Гоце Делчев) победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 в среща от последния 30-и кръг на "А" футболна група. Домакините завършват на 11-о място в класирането с 34 точки, а Локомотив - на 9-о място с 39 точки, съобщи sportni.bg.

Отборът от Пловдив откри резултата в последните секунди на първото полувреме. Владислав Мирчев от близо прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Абдиков. Още в 10-ата минута Мирчев вкара гол, който бе отменен поради засада.

Като цяло през първото полувреме възпитаниците на Стефан Генов създадоха повече голови положения, но реализираха само едно от тях.

Футболистите на Пирин стигнаха до обрат само в рамките на 13 минути през второто полувреме с два гола на французина Албин Ходза.

В 58-ата минута след центриране от ъглов удар, последва разбъркване като най-съобразителен в наказателното поле на Локомотив се оказа Димитър Пиргов. Той успя да подаде топката към Алба, който от 3-4 метра вкара за 1:1.

В 71-ата минута Веселин Марчев центрира в наказателното поле на Локомотив, където Алба изпревари Господинов и с левия крак се разписа за втори път.

Преди двата гола играчите на домакините имаха претенции в две ситуации за игра с ръка на защитници на Локомотив, но съдията Николай Йорданов не отсъди дузпи.

Среща от последния 30-ти кръг на "А" футболна група на България:

Пирин (Гоце Делчев) - Локомотив (Пловдив) - 2:1 (0:1)

голмайстори: 0:1 Владислав Мирчев 45, 1:1 Албин Ходза 58, 2:1 Албин Ходза 71

главен съдия: Николай Йорданов
Градски стадион, зрители 1500

жълти картони: за Пирин - Фиданин, Ходза, за Локомотив - Садула, Кумбарев

състави:

Пирин: Абдиков, Пиргов, Фиданин, Гуцев, Ил. Марчев (68-Щерев), Лазаров, Хазуров (65-Г. Петров), В. Марчев, Витанов, Лапантов, Коцев (58-Албин Ходза)

Локомотив: Господинов, В. Георгиев, Ковачев, Садула, Николов, Кумбарев (81-Радев), Запрянов, Маламов, Мирчев, Стефанов, Колев (64-Бебелеков) /sportni.bg/

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

BOJIK07:41 - 16.06.2013
kapchin,KVO SHA KAISH,SHA NA PUSNISH LI PONE NA IGRISHTETO V GOSPODINCI???
гд09:14 - 27.05.2013
Какво ти стопляне, ще се вкиснат направо.
the green09:11 - 27.05.2013
Капчин действай с бирите, че ще се стоплят!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//