Петър Михтарски поздрави футболистите на Пирин от Испания

снимка: infomreja.bg, архив

Спортно-техническият директор на ОФК Пирин Петър Михтарски поздрави от Испания футболистите за победата с 2:1, като гост на Чепинец. Михтарски е в Барселона, за да наблюдава на живо дербито на Примера дивизион Барса – Реал Мадрид. Бившият нападател изпрати поздрави на орлетата, които продължават да преследват лидера в групата Пирин Разлог.

Дори и в отсъствието на единият от директорите си, благоевградчани надиграха домакините от Велинград и спечелиха нова победа. В 42-ата минута младежкият национал в състава на благоевградчани Венцислав Бенгюзов откри резултата с премерен изстрел. Пет минути след почивката Антонио Хаджииванов завърши успешно контраатака на „орлетата” и покачи преднината на 2:0. Христо Сталев върна едно попадение за домакините от дузпа в 72-ата минута за крайното 1:2.

По същото време лидерът в групата Пирин (Разлог) победи с 1:0, също като гост, Оборище (Панагюрище). Димитър Руйчев донесе трите точки за тима от Разлог с попадение в 85-ата минута.

Така разликата от 5 точки между двата отбора на върха се запази. „Орлетата” обаче са с мач по-малко и ще се запишат служебна победа срещу ОФК Хебър (Пз) на по късен етап от първенството.

Така Пирин (Разлог) оглавява класирането с актив от 72 точки, а Пирин (Благоевград) са на 2 позиция с 67 точки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK