Петима са ранените при катастрофата край Якоруда

снимки: infomreja.bg

Петима души са ранени при катастрофа между лек автомобил "БМВ" и микробус "Мерцедес" край Якоруда.

Сигналът за тежкото пътно-транспортно произшествие е подаден към 18 часа днес. Катастрофата е станала на разклона за село Конарско в посока Юндола.

По неизяснени засега причини БМВ-то с благоевградска регистрация се ударило в 18-местния микробус с монтанска регистрация, вследствие на което вратата на буса се деформирала и пътниците останали блокирани. С помощта на екипи на противопожарната служба в Разлог ламарините са срязани и пътниците са изведени от мерцедеса.

В микробуса пътували 13 души от населени места в Южна България, които се връщали от гурбет в Италия.

Според резервния шофьор на буса на прав участък от пътя движещото се насреща им БМВ по необясними причини навлязло в пътното платно на микробуса. „Всичко стана за секунди“, разказа той.

Ударът е бил толкова жесток, че микробусът се покачил върху леката кола, заради тежестта от прикаченото към него ремарке, натоварено с багажа на гастарбайтерите.

Огледът на местопроизшествието приключва.

При катастрофата са пострадали петима души – трима пътници от микробуса и двама от БВМ-то – мъж и жена. Те са с леки наранявания и са транспортирани в болницата в Разлог.

Пътят Якоруда - Юндола е блокиран за всички видове превозни средства. Очаква се движението да бъде нормализирано към 21 часа.

Причините за инцидента се изясняват.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Myrad16:33 - 16.04.2013
Обещаните новини. Драги съграждани докато града ни туне в прах,мръсотия и хората тунем в мизерия и се чудим как да си платим сметките и данъците , и се чудим кога ще се оптави и нашия град. Одговорут е НИКОГА. Това няма да стане защото на оправата в града не им пука за нас ибикновенните граждани. Друг съществен проблем е че кмета НУРЕДИН КАФЕЛОВ не може да контролира собствените си подчинени. Явно от некадурия не може и да ги накара да работут. Неможе да ги изкара от кручмите. Явен пример е Шефа на фирма строител който всеки ден 12:00 на обяд започва да пие алкохол в Парцовото заведение ( В заведението на (ЛЮДМИЛ ГОРСКИЯ ). Распива с алкохолното лике кмета на село Смолево. И то изпиват големи количества алкохол. Запоя продължава всеки ден от 12:00 на обяд до 14:30 вчера 15.04.2013 дори до по кусно. Нив мизеруваме и се чудим как да вуржем двата края. А нашия оправник неможе да се справи с подчинените си да не пият алкохол през работно време а да работят и контролирът пук те своите подчинени. Как шефа на фирма строител град Якоруда Алиш Хърльов си гледа работатаи подчинените от кръчмата парцовото заведение пиеики водка. За това града ни е в пълна разруха и мизерия вместо да решават проблемите на хората рият из кручмите през работно време и плащат сметки по 50 лв всеки път двама човека кмета на Смолево Юсув Илански и шефа на фирма строител Алиш Хърльов. Харчат общински пари пари от нашите данъци за скъпи питиета и мезета. Щом шефа на фирма строител е в кручмата подчинените му не работят сущо. И нормално вземат пример от него. Моля нека спрем да си плащаме данъците и нека се замислим кой ни опраялява и колко му пука за хората. Щом не може да контролира кмета собствените си подчинени които трябва да работът за града ни уж и за нас обикновенните хора.
тит14:21 - 31.07.2012
До авторите в Инфомрежа. Вижте си първа страница - от първите 10 новини, 9 са ви за катастрофи и починали хора. Новинари, а?
Eмо22:26 - 30.07.2012
Oт кога на челните удари им казват странични?
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK