Откраднаха около 3 000 лева от жилище в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

А от строителен обект изчезна багер

Във Второ РУ-Благоевград, е получено съобщение за извършена за времето от 03:00 часа до 08:00 часа на 3 септември кражба на сумата от около 3 000 лв. от жилище в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители на Първо РУ-Благоевград, работят по получено съобщение за извършена кражба на багер от строителен обект в Благоевград. Кражбата е станала за времето от 12:00 часа на 5 септември до 08:33 часа на следващия ден.

Уведомена е Районна прокуратура - Благоевград.

По случаите са образувани досъдебни производства.

В следобедните часове на 3 септември в района на стълбите, водещи към Ловен дом в Благоевград, от 27-годишна благоевградчанка е издърпана и отнета дамска чанта с намиращи се в нея лични документи и сумата от около 50 лева.

За случая е уведомена Районната прокуратура в Благоевград.

В Първо РУ-Благоевград, е получено съобщение за това, че около 17:00 часа на 5 септември е извършена кражба на портмоне с лични документи и сумата от около 160 лв. от магазин за бижутерия и аксесоари за коса в Благоевград.

Образуван е заявителски материал.

Полицейски служители на РУ-Петрич, работят по получено съобщение за извършена на 6 септември кражба на раница с два лаптопа и две зарядни устройства от лек автомобил „Пежо“, паркиран на паркинг в местността  Рупите.

За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK