ОФК "Пирин" се нуждае от победа! Орлетата се включиха в борбата срещу трафика на хора

Снимка: Infomreja.bg

ОФК Пирин Благоевград се включи официално в борбата срещу трафика на хора. На днешната редовна пресконференция на пиринци преди срещата с Левски в неделя, клубното ръководство в лицето на управителя Венко Попов, съвместно с представителката на благоевградската Комисия за борба с трафик на хора Любка Митева, управителя на „Спортни имоти” Валери Миков, капитана на Пирин Юлиян Попев и, естествено, старши треньора Наджи Шенсой изразиха своята съпричастност към добрата кауза.

„Целта на информационната кампания, която нашите организации подкрепят, е да запознаем обществеността с проблема и как можем да помогнем за превенцията на това престъпление, от което страдат милиони хора по света”, обясни Любка Митева.

Старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой също изрази подкрепата си към инициативата и посочи, че спортът може да помогне изключително в борбата с вредата от трафика на хора. До края на шампионата всички домакински мачове на Пирин ще бъдат под тази егида, като в неделния двубой с Левски двата тима ще излязат с еднакви фланелки с надпис „Не на трафика на хора”.

За самия футболен мач старши треньорът на орлетата Наджи Шенсой посочи, че пътят към победата минава през пълни с фенове трибуни и пълно себераздаване на футболистите.

„Видяхте, че взехме точки от Литекс и Лудогорец. Защо да не успеем и срещу Левски. Пирин има повече нужда от тази победа, докато ако Левски сгреши, ще има поле за поправка в следващите мачове”, обясни специалистът.

Капитанът на Пирин Юлиян Попев посочи добрата атмосфера в съблекалнята, както и готовността за максимално влагане в срещата, за най-доброто оръжие, с което зелените разполагат в момента. В състава на благоевградчани се завръщат Попев и Тасев, а Костадинов ще бъде под въпрос до последната тренировка в събота.

Към момента зелените са сочени за тотален аутсайдер в двубоя, като водещата букмейкърска къща Sportingbet посочва огромният коефициент 9 за победа на Пирин, докато за сините са дадени 1.35. Равенството е оценено на 4.

Днес стана ясно и че феновете в зелено готвят специална хореография за мача с Левски, като за целта на всяка седалка ще бъде поставен съответният артикул, който по команда от диктора на стадиона ще бъде вдигнат непосредствено преди срещата.

Мачът в неделя е с начален час 16:30, а клубните каси ще работя днес, събота и неделя със следното работно време:

Петък: 16:00 – 19:00 часа

Събота: 09:00 – 12:00 и 15:00 – 18:00 часа

Неделя от 13:00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//