ОФК "Пирин" претърпя поражение на финала

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин изгуби последния си двубой за първенството, след като отстъпи на Локомотив Пд с 1:2 на стадион "Христо Ботев". Орлетата играха повече от прилично и имаха сериозен шанс да вземат поне точка от мача, но късметът не бе тяхна страна днес. 

Още във втората минута Благов намери Тошев, който от въздуха стреля с ножичен удар, но прати кълбото над гредата. Последваха още силни минути за зелените, но противно на логиката до гол стигна Локомотив, след като Марчев отбеляза в 20-та минута с удар по диагонала. 

Зелените се окопитиха трудно, но отново натиснаха, а Попев с глава стреля над гредата малко преди почивката. Втората част отново започна с натиск на Пирин, като в 55-та минута Благов навърза двама защитници, остана сам срещу вратаря, но ударът му бе неточен. 

Минута след това пиринци се върнаха в мача, след като красива така по фланга бе финализирана от Тошев за 1:1. За съжаление отново гостите изненадаха орлетата и пак Марчев бе изпуснат на границата на наказателното поле, стреля остро и топката рикошира в гредата и влезе във вратата за 2:1. 

До края на мача благоевградчани се опитаха да наложат натиск, като Тошев от малък ъгъл стреля опасно, а атака на Тасев бе спряна с несъществуваща засада. 

В самия край на мача герой за Пирин можеше да стана Божинов, който излъга опитния Иванов, но последвалият изстрел към вратата бе неточен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//