Община Разлог организира коледен базар с благотворителна цел

Снимка: Община Разлог

Община Разлог планира разположението на общи шатри

Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г. от 16 до 19 декември на централен площад „Преображение“ - град Разлог. 

В тази връзка, имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от благотворителната инициатива, като идеята е всички заедно да се обединим преди предстоящите празници, за да бъдем коледното чудо на нашите съграждани, съобщават организаторите.

Община Разлог планира разположението на общи шатри на централен площад "Преображение".

Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да вземе участие с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили (картички, картини, ръкоделия или пана), ваучери, ръчно изработени сувенири, книги и всякакви други идеи, с които ще изяви желание, да се подпомогне реализацията на събитието. Сумата от закупените изделия ще бъде поставена в кутии за благотворителност,ато всички събрани средства ще бъдат насочени към общински "Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог - Росен Коцаков".

Ако имате възможност да участвате, моля уведомете ни до 30.11.2022 г.

Всички желаещи ще бъдат събрани на организационна среща в сградата на Община Разлог. Очакваме вашия отговор на имейл [email protected].

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK